Hero
Hero

Om oss

Vi är en totalpartner inom Ventilation!

OVAB Optimal Ventilation AB är det självklara valet när det kommer till ventilation. Med vårt breda tjänsteutbud i ryggen kan vi vara med från projektering till färdigbesiktad anläggning. Vi sätter alltid dig som kund i centrum och löser de problem eller utmaningar du står inför.

Hög kvalitet och personligt engagemang går som en röd tråd genom allt vi gör. Vi är också flexibla och ställer upp för våra kunder i vått och torrt. 

På Optimal Ventilation blickar vi ständigt framåt och vi drivs av att utvecklas. Därför är vi väldigt stolta över de utmärkelser vi fått under de senaste åren. Till exempel har vi blivit Årets tillväxtföretag i Jämtlands län, prisats som Superföretag av Veckans Affärer och utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Det här sporrar oss i vårt dagliga arbete och vi ser fram emot ännu fler nöjda kunder.

Alla vinner på en god ventilation

För att undvika hälsoproblem, dålig lukt och mögel behöver bostäder och lokaler ha en god ventilation. Det kan även hjälpa till att förebygga astma och allergiproblem samt förbättra vårt välbefinnande och vår koncentrationsförmåga. Ett väl fungerande ventilationssystem skapar ett hälsosamt och behagligt inneklimat utan att skapa drag- eller temperaturproblem. Lämplig teknik och skötsel av din ventilation kan också innebära att du sparar energi och pengar. 

Låt oss på Optimal Ventilation hitta den kostnadseffektivaste lösningen för just din fastighet. Med dagens moderna teknik finns det stora pengar att spara!

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 135-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco