Ventilationsmontör

Optimal Ventilation växer och söker en ventilationsmontör
Optimal Ventilation är det självklara valet när det kommer till ventilation. Med vårt breda tjänsteutbud i ryggen kan vi vara med från projektering till färdigbesiktad anläggning. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och löser de problem och utmaningar som de står inför. Hög kvalitet och personligt engagemang går som en röd tråd genom allt vi gör.

De senaste åren har vi blivit framröstade till Årets tillväxtföretag i Jämtland, prisats som Superföretag av Veckans affärer och utsetts till Gasellföretag av Dagens industri. Vi är stolta över vår plats på marknaden och värnar om nära och långa kundrelationer, men också att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Vill du vara med på vår resa med att nå ännu fler nöjda kunder?

Vi söker dig som nu vill bli en del av Optimal Ventilations härliga gäng – som en glad, erfaren och självgående Ventilationsmontör. Hos oss kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor med möjlighet att utvecklas ytterligare i din roll.

Ring eller skicka in din ansökan redan idag genom att kontakta oss på 063 – 12 20 30 eller info@ovab.se. Intervjuer sker löpande. Har du funderingar om tjänsten – tveka inte att ringa eller mejla oss!

För ytterligare information vänligen kontakta:
Marcus Jonsson, Optimal ventilation AB

  • Stad
    Östersund

  • Kompetensområde
    Ventilation

  • Ansök